Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stege/bagetid: ca. 30 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
200 g bacon (små stykker)
2 løg (hakkede)
1 rød peberfrugt (tern)
500 g tørret pasta (f.eks. makaroni)
2 tsk groft salt pr. liter kogevand
2 dåser hele tomater (uden lage fra dåsen, hakkede)
salt og peber
2-3 tsk vineddike
Drys:
parmesanost (revet)
- Sovs: Steg bacon i en tykbundet gryde, til fedtet er smeltet fra. Tilsæt løg og steg dem klare i fedtet. Tilsæt derefter peberfrugt og steg i et par min. Tilsæt tomater og kog i et par min. Smag til med salt, peber og eddike.
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld den i et dørslag og bland med tomatsovsen.
- Hæld i et ovnfast fad og varm retten godt igennem ved 175 grader lige før servering. Servér med parmesanost.