SPONSORERET indhold
Pastasalat anno 2010
Et hit på ethvert menukort.
4
Ingredienser
300 g fuldkornspasta, f.eks. skruer.
Tomatsalsa:
300 g hakkede tomater – gerne forskellige slags
1 dl groftreven courgette
1 lille snittet løg, evt. rødløg
1–2 fed knust hvidløg
2–3 blade kraftig mynte
Rød og grøn basilikum
2 spsk basilikumolie eller kraftig olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 radicchio/treviso
25 g ristede hasselnøddekerner, evt. pinjekerner
12 kugler mini mozzarella.
300 g foccaciabrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:680 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:14 %
-
Kulhydrat:58 %
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og afkøl den. Bland tomater, courgette, løg og hvidløg med mynte og basilikum efter ønske. Smag til med olie, salt og peber og vend pasta og salsa sammen. Anret pastasalaten på blade af treviso eller radicchio med nødder
og mozzarella og foccaciabrød.