Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

salat
Foto: Maria Nielsen

salat

Pastasalat anno 2010

Et hit på ethvert menukort.

4
Print

300 g fuldkornspasta, f.eks. skruer.

Tomatsalsa:
300 g hakkede tomater – gerne forskellige slags
1 dl groftreven courgette
1 lille snittet løg, evt. rødløg
1–2 fed knust hvidløg
2–3 blade kraftig mynte
Rød og grøn basilikum
2 spsk basilikumolie eller kraftig olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 radicchio/treviso
25 g ristede hasselnøddekerner, evt. pinjekerner
12 kugler mini mozzarella.
300 g foccaciabrød.

Energi pr. person:
680 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
14 %
Kulhydrant:
58 %

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og afkøl den. Bland tomater, courgette, løg og hvidløg med mynte og basilikum efter ønske. Smag til med olie, salt og peber og vend pasta og salsa sammen. Anret pastasalaten på blade af treviso eller radicchio med nødder
og mozzarella og foccaciabrød.



Se, hvad vi ellers skriver om: Pastasalat og Sunde salater