salat
SPONSORERET indhold

Pastasalat med broccoli og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sunde råvarer fungerer perfekt til dig

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
15. mar. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

400-500 g broccoli
150 g fuldkornspasta
35 g ristede valnøddekerner
50 g semidried tomat
1 fintsnittet rødløg

DRESSING:
1 spsk olivenolie
2 fed knust hvidløg
2 spsk lys balsamico
salt, peber

TILBEHØR:
400 g fuldkornsbaguette

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    64 %

Sådan gør du:

Kom vand i en stor gryde, bring det i kog og kog pastaen efter anvisningen på pakningen. Kom broccolibuketterne i gryden og kog dem med de sidste 2-3 minutter. Afdryp og afkøl pasta og broccoli, før de blandes med de øvrige ingredienser og den sammenpiskede dressing − smagt godt til med salt og peber. Server salaten med lun fuldkornsbaguette.


ENERGI PR. PERSON: 520 kcal, fedt 20%, protein 16%, kulhydrat 64%