SPONSORERET indhold
Pastasalat med broccoli og valnødder
Sunde råvarer fungerer perfekt til dig
4
Ingredienser
400-500 g broccoli
150 g fuldkornspasta
35 g ristede valnøddekerner
50 g semidried tomat
1 fintsnittet rødløg
DRESSING:
1 spsk olivenolie
2 fed knust hvidløg
2 spsk lys balsamico
salt, peber
TILBEHØR:
400 g fuldkornsbaguette
Næringsindhold
-
Energi pr. person:520 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:16 %
-
Kulhydrat:64 %
Sådan gør du:
Kom vand i en stor gryde, bring det i kog og kog pastaen efter anvisningen på pakningen. Kom broccolibuketterne i gryden og kog dem med de sidste 2-3 minutter. Afdryp og afkøl pasta og broccoli, før de blandes med de øvrige ingredienser og den sammenpiskede dressing − smagt godt til med salt og peber. Server salaten med lun fuldkornsbaguette.
ENERGI PR. PERSON: 520 kcal, fedt 20%, protein 16%, kulhydrat 64%