Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pastasalat med kylling
Foto: Anders Schønnemann Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling og grønt

Tænk, at noget så enkelt kan smage så godt.

Pastasalat med kylling til 4 personer
Print

2 stk. kyllingebryst, ca. 250 g
250 g fuldkornspasta (skruer fra ’økologisk balance’)
200 g ærter
1 bundt forårsløg
3 stængler blegselleri
1 potte brøndkarse
Dressing:
200 dl cremefraiche 9%
1 spsk mayonnaise
1 spsk sød sennep
1 bundt purløg
salt og peber
Tilbehør:
Groft brød, 300 g

Energi pr. person:
600 Kcal
Fedt:
21 %
Protein:
22 %
Kulhydrant:
57 %

Sådan gør du:

Kog kyllingebrysterne i ca. 12 min. Kasser kogevandet og del kødet i mindre stykker. Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 2 min. koges ærterne med. Afdryp og afkøl. Snit forårsløg og selleri. Rør ingredienserne til dressingen sammen med klippet purløg og vend med pasta, kylling, ærter, forårsløg og selleri. Smag til med salt og peber og top med brøndkarse. Server med brød.

Energi pr. person: 600 kcal., protein 22%, kulhydrat 57%, fedt 21%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastasalat og Aftensmad