Pastasalat med varmrøget laks
SPONSORERET indhold

Pastasalat med varmrøget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne pastasalat tager vitterligt ingen tid at røre sammen, men samspillet mellem laks, dild og agurk er skøn og klassisk.

Af: Marie Melchior og Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft og Tia Borgsmidt
23. jul. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

300 g penne
1 agurk
300 g varmrøget laks
1 bundt dild

Dressing:
1 spsk sennep
1 spsk honning
1 citron, saft heraf
1 dl fløde
salt og peber

Sådan gør du

  1. Kog pastaen al dente i spilkogende vand, tjek kogetider på pakken. Hæld vandet fra pastaen, og afkøl under koldt vand.
  2. Skyl agurken, og flæk den på langs. Fjern kernerne, og skær agurken i skiver.
  3. Pluk laksen i mindre stykker. Hak dilden fint. Vend agurk, plukket laks og dild sammen med pastaen.
  4. Dressing: Rør sennep og honning sammen. Tilsæt citronsaft og fløde.
  5. Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten, bland det godt, og server i skåle.

Anbefalet til dig