SPONSORERET indhold
Pastasalat med varmrøget laks
Denne pastasalat tager vitterligt ingen tid at røre sammen, men samspillet mellem laks, dild og agurk er skøn og klassisk.
Af: Marie Melchior og Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Betina Hastoft og Tia Borgsmidt
4 personer
Ingredienser
300 g penne
1 agurk
300 g varmrøget laks
1 bundt dild
Dressing:
1 spsk sennep
1 spsk honning
1 citron, saft heraf
1 dl fløde
salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente i spilkogende vand, tjek kogetider på pakken. Hæld vandet fra pastaen, og afkøl under koldt vand.
- Skyl agurken, og flæk den på langs. Fjern kernerne, og skær agurken i skiver.
- Pluk laksen i mindre stykker. Hak dilden fint. Vend agurk, plukket laks og dild sammen med pastaen.
- Dressing: Rør sennep og honning sammen. Tilsæt citronsaft og fløde.
- Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten, bland det godt, og server i skåle.