Opskrift på pavlova-marengs med frugter
SPONSORERET indhold

Pavlova-marengs med frugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
25. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Marengs
3 æggehvider
½ knivspids salt
1 tsk eddike
150 g sukker.

Marinerede frugter
1 kiwi
1 mango
¼ ananas
1 vaniljestang
80 g rørsukker
50 g mørk chokolade
mynte til pynt.

Sådan laver du kagerne

1. Kom æggehviderne i en stor skål med salt og pisk dem helt stive. Tilsæt eddike og pisk sukkeret i æggehviderne lidt af gangen, indtil du får en glat og skinnende marengsmasse.

2. Lav otte marengs på to bageplader beklædt med bagepapir.

3. Bag begge plader i ovnen på én gang i ca. 1 time ved 150 grader. Marengskagerne er færdige, når de er sprøde udenpå, men stadig seje indeni.

4. Lad marengsene køle af.

5. Skær frugterne i mindre tern og bland dem sammen med rørsukker og vanilje.

6. Lad dem marinere, indtil marengsene er bagt færdige.

7. Smelt chokoladen over vandbad og fordel den på de afkølede marengs. Kom frugten over kagerne.