SPONSORERET indhold
Pavlova med friske jordbær og kiwi
En klassisk dessert fra New Zealand – opkaldt efter den russiske balletdanser Anna Pavlova. Selvom det er en marengsdessert, kan bunden sagtens bages dagen før. Men kom først fyld på lige inden servering.
8 personer
Ingredienser
Arbejdstid; 40 min.
Bagetid: Ca. 50 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 dl æggehvide (ca. 3 stk)
150 g flormelis
125 g marcipan
Endvidere:
½ liter piskefløde
400 g friske jordbær (delte)
75 g sukker
4-5 kiwifrugter (i terninger)
- Pisk æggehviderne meget stive og pisk halvdelen af flormelisen i lidt ad gangen.
- Vend resten af flormelisen i sammen med groftreven marcipan. Læg bagepapir på bagepladen og tegn en cirkel (24 cm i diam.) på bagepapiret. Fordel marengsmassen herpå. Bag den ved 135-140 grader i 45-50 min., eller til den er sprød.
- Bland sukker i jordbærrene og lad dem stå i 20 min., før 2 /3 af dem blandes i den stiftpiskede fløde.
- Lige inden servering: Kom flødeskum på marengsen og drys med resten af jordbærrene og kiwi.