Peanutbutter cookies
SPONSORERET indhold

Peanutbutter cookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre amerikanske peanutbutter cookies.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
18. jun. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
24 stk.

Ingredienser

Peanutbutter cookies
225 g blødt smør
250 g sukker
100 g sirup, gerne ahorn
2 æg
150 g crunchy peanutbutter
325 g hvedemel
1½ tsk. natron
1 tsk. vaniljeessens el. vaniljesukker
100 g ristede saltede peanuts, grofthakkede
100 g hakket mørk chokolade

  1. Rør smørret med sukker og sirup, til det er luftigt. Rør et æg i ad gangen. Kom peanutbutter, hvedemel, natron og vaniljeessens i. Rør ca. 2 min. Vend peanuts og chokolade i.
  2. Sæt 2 spsk. dej til hver kage i toppe med god afstand mellem kagerne. Du får ca. 4 plader i alt. Pres toppene lidt flade til en højde på 2 cm.
  3. Bag kagerne ved 175 gr. i 12-15 min. på midterste ovnribbe. 
  4. Afkøl kagerne, og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.