Peberbøffer med senneps-persille-smør og kartoffelsalat
SPONSORERET indhold

Peberbøffer med senneps-persille-smør og kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Imponér din partner med en god peberbøf med lækkert hjemmerørt smør med sennep og persille og nye kartofler.

Af: Line Falck Foto: Line Falck
18. maj. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Grilltid: ca. 10 min.
Ingredienser:
4 tournedoser
2 spsk. olie
2 tsk. sort knust peber
salt
Kartoffelsalat:
1-1½ kg nye kartofler
2-3 spsk. sorte oliven
1 lille rødløg
Senneps-persille-smør:
100 g smør
1 spsk. grov sennep
2 fed hvidløg
2 spsk. bredbladet persille
Tilbehør:
frisk brøndkarse

  1. Pensl grillristen og derefter kødet med olie. Vend kødet i peber. Brun kødet ved høj varme på begge sider. Krydr med salt. Steg videre ved lavere temperatur i 3-4 min. på hver side (afhængigt af, om kødet skal være rødt, rosa eller gennemstegt).
  2. Kartoffelsalat:
    Kog skrubbede kartofler møre i 15-20 min. i letsaltet vand. Skær kartoflerne i både, og bland med oliven og finthakket rødløg.
  3. Senneps-persillesmør:
    Rør blødt smør med sennep, knust hvidløg og hakket persille. Tril til en rulle vha. smørrebrødspapir. Læg rullen i køleskab i ca. 30 min. Skær smørret i 4 skiver, og kom én på hver tournesdos. Servér med kartoffelsalat.