SPONSORERET indhold
Perlebyg med rejer, porrer, pink grape og dild
Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina Repstock
Foto: ALT for damerne
4
Ingredienser
2 dl perlebyg
4 dl kalvefond
1 laurbærblad
salt
1 porre
1 spsk rapsolie
1 tsk æbleedikke
1 pink grape
200 g håndpillede koldtvandsrejer
1 bundt dild.
Sådan gør du
Skyl perlebyggen og kog den med salt, fond, og laurbærblad til den er mør, det tager cirka 20 minutter.
Flæk det mørkegrønne af porren og skyl den grundigt, skær det mørkegrønne i mindre stykker, kom det på en bradepande og bag ved 250 grader indtil det er sort. Resten af porren skæres i meget tynde ringe og skylles grundigt.
Rør eddike og olie sammen og vend porrerne heri. Skær skal og hinder af grapefrugten og skær kødet fri af hinderne. Pil rejerne.
Anret lidt perlebyg i et glas og top op med porreringe, grape, forkullede porrer, rejer og dild.