Perlebygsalat med edamame og parmesan
SPONSORERET indhold

Perlebygsalat med edamame og parmesan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Supernemt tilbehør eller frokostret. Salaten er lækker til fisk eller lyst kød.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
04. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Tilbehør til 2
1 dl perlebyg
¼ dl citronsaft
3-4 spsk olivenolie
salt
200 g edamame (bælgede)
50 g høvlet parmesan

Sådan gør du:

Kog perlebyggen mør i usaltet vand. Det tager ca. 15 min. Dræn overskydende vand fra, og dryp den godt af, og lad den køle en anelse.

Rør citronsaft med olivenolie og salt, og vend perlebyg og edamame med dressingen. Smag til med mere salt, hvis nødvendigt, og vend høvlstykker af parmesan i lige inden servering.

PRØV OGSÅ: Boghvede-tabbouleh

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter