Pesto af hasselnødder og basilikum
SPONSORERET indhold

Pesto af hasselnødder og basilikum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav din egen pesto med denne opskrift på en variant med hasselnødder, basilikum og soltørrede tomater.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
18. okt. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 2 dl

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 3-5 min.
Fryse-egnet
50 g hasselnødder
50 g parmesanost
1-2 fed hvidløg
50 g soltørrede tomater (marinerede)
1 bdt frisk basilikum
1 spsk citronsaft
1 dl jomfruolivenolie
salt og peber

  1. Rist hasselnødderne 3-5 min. på en tør pande og gnid skallerne af dem i et stykke køkkenrulle. Hak nødder, parmesanost og hvidløg i en foodprocessor.
  2. Tilsæt tomater og skyllede basilikumblade og hak igen. Tilsæt citronsaft og olie til passende konsistens og smag til med salt og peber.
  3. Nyd pestoen til pasta, ris, sovs, suppe og grønsager og som lækker dip til ristet brød.