Opskrift på pesto med mandler
SPONSORERET indhold

Pesto med mandler, nigellafrø og citronskal

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
14. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
16

Ingredienser

100 g mandler
2 spsk. nigellafrø (jomfru i det grønne)
1 stor håndfuld persille (30 g)
1 økologisk citron
1 fed hvidløg (kan undlades)
2 dl rapsolie med citron
salt

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    100 Kcal

Sådan laver du pestoen

Nem mandelpesto med nigellafrø og citronskal

16 portioner 100 g mandler2 spsk. nigellafrø (jomfru i det grønne)1 stor håndfuld persille (30 g)1 økologisk citron1 fed hvidløg (kan undlades)2 dl rapsolie med citronsalt

Hak mandlerne groft og rist dem og nigellafrø på en tør pande, til de begynder at ryge – ca. 4 min. Ryst undervejs, og lad dem køle helt af på en tallerken.Hak persillen fint, riv citronskallen, og pres saften fra citronen. Pres eller riv hvidløget fint, og bland det hele sammen med olie. Drys lidt salt i pestoen. 1 portion vejer 20 gram (ca. 1 spsk. uden top) Spis eksempelvis 200 g hakkebøf med dampet rosenkål til denne pesto.