SPONSORERET indhold
Pina colada-muffins
Lækre muffins med en skøn smag af pina colada - de skønne muffins er bagt med ananas, kokosmel og rom (eller citronsaft), så de får den helt rigtige eksotiske smag.
ca. 12-14 stk.
Ingredienser
Grunddej:
150 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 dl kokosmel
150 g afdryppet ananas fra dåse
3 spsk. lys rom eller citronsaft
Frosting:
25 g blødt smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis
Pynt:
skiver af usprøjtet citron, mynte og evt. usprøjtede rosenblade
- Pisk sukker og æg cremet. Rør smørret i. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i. Rør mælken i.
- Rør kokosmel og 1½ x 1½ cm’s tern af ananas i dejen. Rør rom i dejen.
- Kom dejen i 12-14 muffinforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
- Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmikser. Pisk flormelis i lidt ad gangen. Smør frostingen på kagerne. Pynt med kvarte skiver citron, mynte og evt. rosenblade.