
Opskrift på piri piri kylling
Piri Piri kylling
Piri Piri pasta:
4 udkernede røde chili
1 tsk tørrede chiliflager
2 fed knust hvidløg
1 tsk havsalt
2 tsk rørsukker
1 spsk æbleeddike
2 tsk olivenolie
400 g kyllingefilet.
Salat af vandmelon:
Ca. 500 g vandmelon
1 håndfuld mynte
25 g små sorte oliven
1 snittet rødløg
100 g feta 5%.
225 g røde Camarauge ris.
- Energi pr. person:
- 475 Kcal
- Fedt:
- 20 %
- Protein:
- 27 %
- Kulhydrant:
- 53 %
Sådan gør du
Stød chilier og chiliflager samt knust hvidløg og salt til en tyk pasta i en morter. Kom chilipastaen i en skål og bland den med sukker, eddike og olie. Skær kyllingekødet i mindre stykker, vend dem i krydderblandingen og sæt dem på spid af træ eller metal.
Grill spiddene over gode gløder 3-4 minutter på hver side, vend dem jævnligt og beregn ca. 8 minutter i alt.
Skær vandmelonen i både – fjern eventuelle kerner – skær dem i mindre stykker og vend dem med øvrige ingredienser.
Kog risene efter anvisningen på pakningen og servér grillspiddene med salat og ris.
TIP
Læg træspiddene i koldt vand en times tid, inden de skal på grillen.