Pitabrød med kylling og spidskål
Foto: Mikkel Adsbøl

Pitabrød med kylling og spidskål - opskrift fra Hendes Verden

Pitabrød med kylling og spidskål

Når det skal være nem og hurtig aftensmad, serverer vi pitabrød med kylling og spidskål.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Pitabrød til 4 personer

Pitabrød med kylling og spidskål

 

4 forårsløg
1 lille spidskål
4 gulerødder
400 g hakket kyllingekød
1 spsk. olie
2 tsk. karry
½ dl vand
3 spsk. sojasauce
4 store fuldkornspitabrød, gerne fra frost
½ romaine- el. ¼ icebergsalat
2 dl græsk yoghurt 0,2 %

Sådan laver du pitabrød med kylling og spidskål

  1. Snit forårsløgene og kålen fint. Riv gulerødderne. Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det med 3-4 min. Kom vand og sojasauce i, og kog op. Lad retten simre under låg yderligere 5 min.
  2. Kom fyldet i lunede pitabrød sammen med salat og yoghurt. 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pitabrød, Kylling og Hovedret