Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pitabrød med stegt kotelet
Foto: Thomas Hergaard

Pitabrød med stegt kotelet - opskrift fra Hjemmet

Pitabrød med stegt kotelet

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 2 min. Ikke fryse-egnet

2 personer
Print

2 pitabrød
1 stegt kotelet, bøf eller kyllingebryst
1/4 agurk
1/2 rød peberfrugt
1 dl græsk yoghurt
1/4 tsk tørret oregano
evt. hvidløg
salat
salt og peber

  1. Halver agurken på langs og skrab kernerne ud. Skær agurk og peberfrugt i små tern.
  2. Rør yoghurt sammen med oregano, salt og peber og smag evt. til med lidt hvidløg.
  3. Vend grønsagstern i. Lun pitabrødene og fyld dem med salatblade, yoghurtsalat og kødet i tynde skiver.
  4. Pak ind i film eller madpapir.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pitabrød, Svin og Tilbehør