Pitabrød med stegt kotelet
SPONSORERET indhold

Pitabrød med stegt kotelet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 2 min. Ikke fryse-egnet

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

2 pitabrød
1 stegt kotelet, bøf eller kyllingebryst
1/4 agurk
1/2 rød peberfrugt
1 dl græsk yoghurt
1/4 tsk tørret oregano
evt. hvidløg
salat
salt og peber

  1. Halver agurken på langs og skrab kernerne ud. Skær agurk og peberfrugt i små tern.
  2. Rør yoghurt sammen med oregano, salt og peber og smag evt. til med lidt hvidløg.
  3. Vend grønsagstern i. Lun pitabrødene og fyld dem med salatblade, yoghurtsalat og kødet i tynde skiver.
  4. Pak ind i film eller madpapir.