
Pizzasnegle med oliven og kylling - opskrift fra Hendes Verden
Pizzasnegle med oliven og kylling
plate
(ca. 20 stk.)
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
1 portion pizzadej
1 portion tomatsauce
Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce
200 g kogt eller stegt kylling i små tern
2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
150 g reven pizzamozzarellaost
2-4 tsk. oregano
1 spsk. olivenolie
evt. skiver af rødløg samt frisk
basilikum til pynt
- Del dejen i 2, og rul dem ud i rektangler (15 x 20 cm). Fordel tomatsaucen over pizzabundene.
- Fordel kylling og oliven over. Drys ost og oregano over. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver. Læg sneglene på bagepapir. Pensl med olivenolie. Bag pizzaerne ca. 20 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
De skønne opskrifter på pizza
Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza og Pizzasnegle
Læs Også
Få vores NYHEDSBREV: