SPONSORERET indhold
Pommes med mayo - på den sunde måde
4
Ingredienser
2 bagekartofler
3 pastinakker
3 gulerødder
½ fed hvidløg
½ citron
olivenolie
salt
peber
1 dl færdig mayonaise
1 dl creme fraiche 18 %
½ rødløg
½ tsk karry.
Sådan laver du pommes
1. Skræl kartofler, pastinak og gulerødder. Skær dem i aflange pomfritstave.
2. Vend dem med olivenolie, saften af en halv citron og hakket hvidløg.
3. Læg dem i en bradepande, krydder med salt og peber og bag dem ved
200 grader i ca. 20 min. Gerne mere, hvis
grønsagerne ikke er møre.
4. Når kartoflerne er møre tager du det, der svarer til en ¼ bagekartoffel, som du blender med mayonaise, creme fraiche, rødløg og karry.
5. Smag til med salt og peber.
6. Server pommesfriterne med med mayonaisen.