Opskrift på pommes med mayo
SPONSORERET indhold

Pommes med mayo - på den sunde måde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
11. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 bagekartofler
3 pastinakker
3 gulerødder
½ fed hvidløg
½ citron
olivenolie
salt
peber
1 dl færdig mayonaise
1 dl creme fraiche 18 %
½ rødløg
½ tsk karry.

Sådan laver du pommes

1. Skræl kartofler, pastinak og gulerødder. Skær dem i aflange pomfritstave.

2. Vend dem med olivenolie, saften af en halv citron og hakket hvidløg.

3. Læg dem i en bradepande, krydder med salt og peber og bag dem ved
200 grader i ca. 20 min. Gerne mere, hvis
grønsagerne ikke er møre.

4. Når kartoflerne er møre tager du det, der svarer til en ¼ bagekartoffel, som du blender med mayonaise, creme fraiche, rødløg og karry.

5. Smag til med salt og peber.

6. Server pommesfriterne med med mayonaisen.