Kamsteg med tun sauce "Porche tonnato"
Brug resterne fra dagen i forvejen. Her er det kamsteg med tun sauce og sprød salat.
Ingredienser
Tonnato sauce:
1 dåse tun
2 spsk fromage frais
½ dl olivenolie
2 tsk hvidvinseddike
½ tsk groft salt
sort peber.
Rester af kamsteg
½ bakke rucola
peber
2-3 hoveder julesalat
rester af bagte kartofler – ca ½ kg
et halvt bundt estragon.
3 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Sådan laver du kamsteg med tun sauce
1. Kom ingredienserne til tonnato-sauce i en blender eller foodprocessor og blend til en cremet dressing. Smag til om der mangler salt eller eddike.
2. Skær kødet i tynde skiver. Anret dem på et fad og kom dressingen over. Pynt med rucola og groftkværnet peber.
3. Snit julesalaten groft og vend med de bagte kartofler og plukket estragon. Dryp med olie og vend sammen med eddike. Server til kødet.
Tip
Dette er en variant over den klassiske italienske ret, vitello tonnato, som traditoinelt laves med kalvekød (vitello).