Frittata med porre
SPONSORERET indhold

Frittata med porre

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
25. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Frittata:
2 tynde porrer i skiver
2 spsk olivenolie
10 økologiske æg
1 dl skummetmælk
salt og friskkværnet peber.

Courgetter:
1 courgette i skiver
lidt olie til stegning
2 tsk stødt koriander
100 g lyse rosiner
50 g pinjekerner
salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

Steg porrerne i lidt olie på en pande, drys med salt og peber, og hæld det i et ildfast fad.

Pisk æg og skummetmælk, salt og peber. Hæld æggemassen over porrerne og stil fadet i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.

Steg imens courgetten i olie og stødt koriander, tilsæt lyse rosiner og pinjekerne og lad det simre 5 minutter mere, smag til med salt og peber.

Servér de lune courgetter til den varme frittata, som også kan serveres kold.