Frittata med porre
Ingredienser
Frittata:
2 tynde porrer i skiver
2 spsk olivenolie
10 økologiske æg
1 dl skummetmælk
salt og friskkværnet peber.
Courgetter:
1 courgette i skiver
lidt olie til stegning
2 tsk stødt koriander
100 g lyse rosiner
50 g pinjekerner
salt og friskkværnet peber.
Sådan gør du
Steg porrerne i lidt olie på en pande, drys med salt og peber, og hæld det i et ildfast fad.
Pisk æg og skummetmælk, salt og peber. Hæld æggemassen over porrerne og stil fadet i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
Steg imens courgetten i olie og stødt koriander, tilsæt lyse rosiner og pinjekerne og lad det simre 5 minutter mere, smag til med salt og peber.
Servér de lune courgetter til den varme frittata, som også kan serveres kold.
Frittata med porre
Det er en rigtig god vegetarret – eller bare til en dag uden kød. Du kan også servere den på parmaskinke eller med kogt skinke.