Portobello i soja
SPONSORERET indhold

Portobello i soja

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
08. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2-3

Ingredienser

6 portobellosvampe
olivenolie

Marinade:
1 dl soja
½ dl citronsaft
2 spsk sukker
1 håndfuld mynte
1-2 røde chili, f.eks. piri-piri

Sådan gør du

Tjek svampene for jord, og skær dem i skiver. Gnid dem med en smule olivenolie, og grill dem på den varme grill.

Rør imens soja, citronsaft og sukker sammen, til sukkeret er opløst.

Kom de grillede svampe i marinaden, og lad dem trække i 3-5 min (længere er også fint).

Anret svampene toppet med mynte og finthakket chili, efter smag.

Servér straks.

LÆS OGSÅ: Grillede padrons