Quesadillaer med mørbrad
SPONSORERET indhold

Quesadillaer med mørbrad

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Læg 2 tortillas sammen omkring lækkert fyld.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
23. maj. 2015 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Stege-/koge-/bagetid: ca. 30 min.
1 svinemørbrad
salt og peber
1+1 spsk. olie
1 løg
2 gulerødder
2 stængler bladselleri
1 gul peber
½ dl vand
1 glas tacosovs (230 g)
1 ds. kidneybønner
150 g mild ost (maks. 30+, 17%)
8 medium tortillaer (mexicanske pandekager)
1 spsk. olie (til pensling)
Tilbehør: salat, f.eks. agurk og avocado

  1. Rens mørbraden for sener og hinder. Skær den i 1½ cm tykke bøffer, og krydr dem med salt og peber.
  2. Brun bøfferne i ca. 1 min. på hver side i olie på en pande, og steg dem herefter i ca. 3 min. på hver side. Afkøl dem lidt, og skær dem i strimler.
  3. Hak løget, riv gulerødderne, og skær bladselleri og peberfrugt i små terninger.
  4. Svits løg, gulerødder og bladselleri i olie i en gryde et par min. Kom vand og tacosovs ved, og kog op. Lad sovsen simre i 5-6 min. uden låg. Tilsæt bønner, og kog det sammen i et par min. uden låg, rør undervejs. Sovsen skal være meget tykflydende. Smag til med salt og peber.
  5. Læg 4 tortillaer på bagepapir på en bageplade. Fordél halvdelen af den revne ost herpå og derefter sovsen. Fordél resten af osten over. Læg de øvrige tortillaer over, og pensl dem med olie.
  6. Bag quesadillaerne i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min., til de er gyldne. Servér med salat.