Rabarber-ingefær-dessert
Rabarber og ingefær smager fantastisk sammen – syrligt og pikant.
Ingredienser
125 g friske vinrabarber
50 g Multisød
et lille stykke frisk ingefær
½ dl citronsaft
1 æggeblomme
50 g Multisød
lidt vaniljekorn
1 dl minimælk
1 tsk maizenamel
1 æggehvide.
Sådan laver du rabarber-ingefær-dessert
Snit rabarberne i ca. 3 cm stykker. Kom dem i et lille ovnfast fad med Multisød, reven ingefær og citronsaft. Bag rabarberne i en varm ovn ved 200° i ca. 15 minutter, til de er bløde, men ikke helt udkogte.
Pisk æggeblomme, Multisød og vaniljekorn sammen i en gryde. Tilsæt minimælk og maizenamel. Varm op, til cremen tykner.
Tag gryden af varmen og køl cremen af. Pisk æggehviden helt stiv og vend den i den afkølede creme. Fordel massen ud over rabarberne og kom dem i ovnen igen.
Bag yderligere i ca. 15 min, til overfladen er bagt og gyldenbrun. Servér straks.