Grillmad
SPONSORERET indhold

Rabarber med mascarpone og chokoladegremolata

Denne dessert tage kun 20 minutter at lave på grillen!

Foto: Columbus Leth
20. jun. 2015 | Opskrift | BoligLiv

Rabarber med mascarpone og chokoladegremolata

(4 pers.)

Tid: 20 min.

300 g rabarber
75 g sukker
50 g smør
100 g hindbær

Mascarponecreme:
250 g mascarpone
2 spsk. flormelis 
1 vaniljestang

Chokoladegremolata:
25 g mørk chokolade med havsalt
2 kviste frisk mynte
2 spsk. mandler

1. Rens rabarberne, og snit dem fint.

2. Vend rabarber med sukker. Kom dem i en foliebakke, og fordel smørklatterne over. Stil bakken på grillristen, og grill i 10- 15 min., til rabarberne er møre. Tag rabarberne af grillen, og vend med hindbær.

3. Rør mascarpone med flormelis og vaniljekorn.

4. Hak chokolade, mynte og mandler, og vend sammen. Server de lune rabarber med mascarponecreme og chokoladegremolata.


► SE OGSÅ: Klassisk rabarbertærte med fletlåg

► SE OGSÅ: Crêpes med rabarber og mascarpone-creme

► SE OGSÅ: Lav rabarber-is og is-latté