Rabarbermarmelade
SPONSORERET indhold

Rabarbermarmelade med vanilje og citron

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nu er der friske rabarber, så det er tid til at lave rabarbermarmelade.

Foto: Line Thit Klein
18. jun. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
1 stort glas rabarbermarmelade | Total: 20 min

Ingredienser

Rabarbermarmelade med vanilje og citron

 

400 g rabarber
175 g rørsukker
1 dl vand
1 vaniljestang, flækket
½ tsk revet citronskal

Sådan laver du rabarbermarmelade med vanilje og citron

1. Skær rabarberne i små stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker, vand og en flækket vaniljestang.

2. Bring det til kogepunktet, og lad det simre uden låg til kompotkonsistens er opnået, og krydr med revet citronskal.

3. Hæld marmeladen på glas, og opbevar i køleskabet. Du behøver ikke at bruge konserveringsmidler, hvis du spiser det glas, du åbner, inden for et par uger. Hæld derfor marmeladen i små glas.

Anbefalet til dig