Rabarbermuffins

Foto: Jes Buusmann

Rabarbermuffins med ovnbagte rabarber - opskrift fra Hendes Verden

Rabarbermuffins med ovnbagte rabarber

Nyd de første rabarber.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 12-14 stk.
Ingredienser

Rabarbermuffins
125 g blødt smør
175 g sukker
150 g hvedemel
2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal
1½ tsk. bagepulver
1 portion ovnbagte rabarber (se herunder)
2 æg
100 g reven, ren rå marcipan
Pynt:
flormelis, flødeskum, jordbær og evt. lidt ovnbagte rabarber samt frisk mynte.

  1. Pisk smør og sukker sammen, til det er cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggene i. Vend marcipan og rabarber i.
  2. Fordel dejen i 12-14 smurte muffinsforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  3. Sigt flormelis på kagerne. Kom lidt flødeskum på, og pynt med jordbær, evt. lidt ovnbagte rabarber og mynte.
  4. Ovnbagte rabarber: 200 g rabarber i 1 cm skiver fordeles i et ovnfast fad. Drys 2 spsk. sukker over, og stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Muffins, Rabarber og Bageopskrifter

610x200_woordy_knap2.jpeg