Rasmus Kofoeds morgengrød
SPONSORERET indhold

Rasmus Kofoeds morgengrød

DanskeRasmus Kofoed eren af verdens bedste kokke og han står normaltbag gryderne på restaurant Geranium i København.Her giver han os opskriften på en sand mesterkoks morgenmad.

Foto: Columbus Leth / Styling: Lone Kjær
17. feb. 2012 | Opskrift | BoligLiv

Grød på emmerflager med multebær og økologisk smør

Grøden kan både spises som morgenmad eller sund aftensmad. Multebær er svære at få fat i, så erstat evt. med blåbær.

(4 pers.)

200 g emmerflager – kan erstattes af speltflager
2 dl vand
½ dl økologisk mælk
Lidt sukker og salt
Revet skal af 1 økologisk citron
50 g økologisk smør
100 g multebær – kan erstattes af blåbær

1. Kog emmerflagerne til grød med vand og mælk.

2. Tilsæt lidt salt, sukker, reven skal af en citron, og monter med koldt smør.

3. Server med bær.

Tip! Lad eventuelt flagerne stå i vand inden grøden skal spises (fx. natten over), så får du en hel fløjelsblød grød næste morgen.

Få også opskriften på 4 fiberrige brød her.

Om Rasmus Kofoed:
 

Rasmus kofoed er medindehaver af restaurant Geranium i København og vinder af den internationale kokkekonkurrence Bocuse d'Or - også kendt som VM for kokke - i 2011.