Råsyltet
SPONSORERET indhold

Råsyltet laks med ingefær og lime

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Opskriften er fra kogebogen 'Verdens bedste kur vol. 2' af Arne Astrup og Christian Bitz.

Af: Susanne Knutzen
01. jan. 2014 | Opskrift | Fit living

Ingredienser

120 g laks i skiver
salt og peber
1 tsk. frisk ingefær, finthakket
1 lime, saft og fintrevet skal
1 skive rugbrød, ristet
3 blade radicchio (eller anden bitter salat)
1 æg, blødkogt og delt i to
frisk dild

 

Sådan gør du:

Læg laksen på en tallerken, krydr med salt og peber, og kom ingefær, limesaft og -skal over. Byg ’maden’ op med rugbrød, laks, salat, æg og dild på toppen.

Opskriften er fra kogebogen 'Verdens bedste kur vol. 2' af Arne Astrup og Christian Bitz.