Opskrift på italiensk rejecocktail

Foto: Mikkel Adsbøl Rejecocktail

Opskrift på italiensk rejecocktail

Rejecocktail – på den italienske måde

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

1 spsk olivenolie
3 fed hvidløg, finthakket
1 zucchini, skåret i skiver
24 rå tigerrejer med skal
1 økocitron, fintrevet skal og saft heraf
1 bundt basilikum, hakket
8 forårsløg skåret i skiver

Sådan laver du italiensk rejecocktail

Varm en pande og kom olie, det hakkede hvidløg og zucchini på panden. Kom rejerne på og steg dem, til de er fine lyserøde. Kom det hele op i festlige glas og bland med citronsaft, skal, basilikum og forårsløg. Pil rejerne undervejs, i takt med at det grønne spises.

Tip:
Det kan godt være, at de friske figner, man kan få i Danmark, ikke smager helt som i Syden, men som regel er de ganske okay. 

 

 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejer, Sommer, Fisk, Italiensk mad, Louise Bruun, Rejecocktail og Forret