Rejecocktail med avocado og stenbiderrogn
SPONSORERET indhold

Rejecocktail med avocado og stenbiderrogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den klassiske rejecocktail får et forårspift med avocado og frisk stenbiderrogn.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
26. apr. 2016 | Mad | Hjemmet
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

1 rød ­hjertesalat (eller grøn)
1 avocado (moden)
2 tsk. citronsaft
150 g rejer ­(pillede)
100-150 g ­stenbiderrogn (renset)
frisk dild

Dressing:
3 spsk. ­mayonnaise
2 spsk. ­cremefraiche (18% eller syrnet fløde 9%)
1-2 spsk. ­ketchup
1 tsk. ­dijonsennep
1 tsk. citronsaft (eller vineddike)
½ tsk. ­worcestershiresauce
2-3 dråber tabasco
salt og peber

Tilbehør:
flutes (eller ristet brød)

Sådan laver du den

  1. Del salaten i kvarte på langs, skyl dem, og tør dem. Halvér og udsten avocadoen. Træk skallerne af, og skær frugtkødet i tynde skiver. Vend dem med citronsaft.
  2. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til, så den er tilpas krydret efter din smag.
  3. Anret salat, avocado og rejer i 2 glas eller skåle. Dryp med dressing, og top med rogn. Pynt med dild, og servér med flutes og resten af dressingen i en skål.