Ingredienser
1 rød hjertesalat (eller grøn)
1 avocado (moden)
2 tsk. citronsaft
150 g rejer (pillede)
100-150 g stenbiderrogn (renset)
frisk dild
Dressing:
3 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche (18% eller syrnet fløde 9%)
1-2 spsk. ketchup
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft (eller vineddike)
½ tsk. worcestershiresauce
2-3 dråber tabasco
salt og peber
Tilbehør:
flutes (eller ristet brød)
Sådan laver du den
- Del salaten i kvarte på langs, skyl dem, og tør dem. Halvér og udsten avocadoen. Træk skallerne af, og skær frugtkødet i tynde skiver. Vend dem med citronsaft.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til, så den er tilpas krydret efter din smag.
- Anret salat, avocado og rejer i 2 glas eller skåle. Dryp med dressing, og top med rogn. Pynt med dild, og servér med flutes og resten af dressingen i en skål.