Rejecocktail opskrift
Foto: Fra Karolines Køkken Rejecocktail i sommerklæder med frisk mango og chilli.

Rejecocktail med mango

Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker, som aldrig slår fejl. Her er den i sommerklæder med frisk mango og chili.

printer Print
clock 20 minutter
plate Forret til 4 personer

40 g rød quinoa
(ca. ½ dl) Avocadocreme: 1 stor avocado (ca. 250 g) 1 dl cremefraiche 18% 2 spsk limesaft 1 tsk groft salt friskkværnet peber 200 g kogte rejer (pillede)
½ moden mangofrugt (i små tern, ca. 150 g) 1 dl forårsløg (finthakket) 1 spsk rød chilipeber (finthakket uden vægge og kerner) Tilbehør: 100 g ristet flutes

Sådan laver du rejecocktail med mango

  1. Kog quinoaen efter anvisning på emballagen.
    Lad den kogte quinoa køle af.
  2. Avocadocreme: Halvér avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender, og smag til.
  3. Fordél quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas, og kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over, og servér med ristet brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Rejecocktail, Skaldyr, Sunde salater og Forret