SPONSORERET indhold
Rejemadder med hjemmerørt dildmayonnaise
4 |
Total: 15 min
Ingredienser
Mayonnaise:
2 æggeblommer
1 tsk. salt
1 spsk æble- eller hvidvinseddike
2,5 dl neutral solsikkeolie
1 bundt dild.
500 g pil-selv rejer
8 skiver godt surdejsbrød
smør
citron
salt og peber.
Sådan laver du rejemadder med dildmayonnaise
Mayonnaise: Pisk æggeblommer, salt og eddike sammen. Tilsæt olien i en tynd stråle – evt. få dråber til at begynde med, mens du pisker kraftigt.
Pas på med ikke at tilsætte olien for hurtigt, så skiller mayonnaisen. Gør den det, skal du starte forfra med nye æggeblommer. Smag til med salt og peber og vend finthakket dild i.
Pil rejerne.
Servér rejerne på smurt, evt. ristet brød med mayonnaise, salt, peber og citron til