Rejemadder
SPONSORERET indhold

Rejemadder med hjemmerørt mayonnaise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er mere mayonnaise, end du kan spise på to madder. Gem den i op til 3 dage i køleskab. Mayonnaise kan man altid bruge.

Foto: Anders Schønnemann
07. mar. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
2 flotte madder

Ingredienser

Af Louisa Lorang

Mayonnaise:
1 tsk dijonsennep
1 tsk hvidvinseddike
1 tsk salt
1 æggeblomme
1 dl olie, f.eks. ­vindruekerneolie
evt. mere salt, eddike, ­dijonsennep

Rejemadder:
200 g gode rejer
2 skiver rugbrød
2 æg, kogte
microspirer, dild og kørvel
evt. strimler af asparges

Sådan gør du

Mayonnaise: Pisk sennep, eddike, salt og æggeblomme sammen. Pisk olien i langsomt, til en tyk mayonnaise.

Servering: Arranger pillede rejer på skiver af rugbrød, top med ­halve æg og mayonnaise og ­bunker af ­krydderurter.

TIP: Du kan sagtens ­piske sådan en lille ­portion mayo i hånden. Så pak bare røremaskiner og elpiskere væk.