SPONSORERET indhold
Rejemadder med hjemmerørt mayonnaise
Der er mere mayonnaise, end du kan spise på to madder. Gem den i op til 3 dage i køleskab. Mayonnaise kan man altid bruge.
2 flotte madder
Ingredienser
Af Louisa Lorang
Mayonnaise:
1 tsk dijonsennep
1 tsk hvidvinseddike
1 tsk salt
1 æggeblomme
1 dl olie, f.eks. vindruekerneolie
evt. mere salt, eddike, dijonsennep
Rejemadder:
200 g gode rejer
2 skiver rugbrød
2 æg, kogte
microspirer, dild og kørvel
evt. strimler af asparges
Sådan gør du
Mayonnaise: Pisk sennep, eddike, salt og æggeblomme sammen. Pisk olien i langsomt, til en tyk mayonnaise.
Servering: Arranger pillede rejer på skiver af rugbrød, top med halve æg og mayonnaise og bunker af krydderurter.
TIP: Du kan sagtens piske sådan en lille portion mayo i hånden. Så pak bare røremaskiner og elpiskere væk.