Opskrift på rejesalat
SPONSORERET indhold

Rejesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
21. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

400 g tomat
200 g rejer i lage
100 g hytteost
20 g ægte mayonnaise (f.eks. Graasten eller K-salat)
lidt dild, frisk eller tørret
1 knsp karry
1 knsp tørret estragon
1 tsk citronsaft
1 tsk. grovkornet sennep

salt og peber
2 skriver rugbrød (f.eks. Herkules)

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    300 Kcal

Sådan laver du rejesalat

Hak tomaterne fint, hæld lagen fra rejerne og rist rugbrødet. Bland alle ingredienserne, på nær rugbrød, til en rejesalat. Fordel salaten på to tallerkener og servér en skive ristet rugbrød til hver portion – skær den evt. i kvarte.

Tip:
Rugbrødet er vigtigt, når du træner, for at du ikke bliver træt og energiløs eller får hovedpine under din træning. Træner du sen eftermiddag, bør du spise et mellemmåltid før træning, for at du får mest muligt ud af din træning. Spis f.eks. 2 knækbrød med tykke skiver ost.