Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

risotto med rejer og asparges
Foto: Nicolai Mørk

risotto med rejer og asparges

Risotto med asparges og rejer

Lækker forårsopskrift

4
Print

1 hakket løg
2 spsk rapsolie
350 g risottoris,
f.eks. aborioris
1,2-1,5 liter kogende grønsags-
eller hønsebouillon
lidt reven lime- eller
citroskal (økologisk)
1 bdt. snittede forårsløg
1 bdt. snittede grønne
asparges
125 g ærter
250 g store rejer
salt og groftkværnet peber

Sådan gør du:

Sauter løget i en stor pande i olien, til det er blødt. Kom risene i og rør omhyggeligt, så alle riskorn fedtes godt ind. Tilsæt den kogende bouillon lidt efter lidt og lad bouillonen koge ind mellem hver tilsætning. Fortsæt kogningen ved at spæde med yderligere bouillon, til risene er møre det tager ca. 20 minutter. Vend citrusskal, forårsløg, asparges, ærter og rejer i og lad risottoen snurre yderligere nogle minutter. Smag til med salt og vær rundhåndet med friskkværnet peber. Server omgående.
ENERGI PR. PERSON: 490 kcal, fedt 18%,

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Grønne asparges, Risotto og Rejer