SPONSORERET indhold
Risotto med champignon og æbler
4 personer
Ingredienser
250 g markchampignon
1 skalotteløg
30 g smør
300 g risottoris
2 dl hvidvin
8 dl hønsebouillon
1 dl friskrevet parmesan
salt, peber
1 æble
1 spsk. olivenolie
Pynt:
friskreven parmesan og basilikum
- Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Svits champignonerne i smør i en stor gryde. Tag 4 spsk. af svampene op, og gem dem. Kom løg i små tern og ris i gryden, og svits 1 min. Kom vinen i, og kog op. Tilsæt 1 suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så risen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld bouillon, når den forrige er opsuget.
- Kog risottoen 25 min. i alt, fra du begynder med at hælde bouillon på.
- Skær æblet i tynde både, og steg dem gyldne på en pande i olivenolie.
- Rør parmesan i risottoen, og smag til med salt og peber. Fordel æblebåde samt de svampe, der var taget fra, over risottoen. Pynt med friskrevet parmesan og basilikumblade.