Risotto med kylling
SPONSORERET indhold

Risotto med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker risotto.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
06. okt. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Risotto med kylling
4 personer
300 g risottoris
25 g smør
2 skoldede og flåede tomater
1 l kogende hønsebouillon
300 g kogt kyllingekød
1 dl friskrevet parmesan
4 spsk. hakket persille
salt, peber
4 spsk. parmesan høvlet i flager med en kartoffelskræller
Pynt:
5-6 cherrytomater og frisk basilikum

  1. Skær løget i små tern. Steg løg og ris i en stor gryde i gyldent smør ca. 1 min. Kom tomater skåret i små tern uden saft og kerner i.
  2. Tilsæt en suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så risen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld bouillon, når den forrige er opsuget.
  3. Kog risottoen ca. 25 min. i alt, fra du begynder med at hælde bouillon på.
  4. Kom det kogte kyllingekød skåret i tern i risottoen, varm det igennem et par min. under omrøring.
  5. Rør parmesan og persille i. Kom risottoen i dybe tallerkner. Pynt med tomatbåde, basilikum og høvlede parmesanflager.