SPONSORERET indhold
Risotto med kylling
Lækker risotto.
4 personer
Ingredienser
Risotto med kylling
4 personer
300 g risottoris
25 g smør
2 skoldede og flåede tomater
1 l kogende hønsebouillon
300 g kogt kyllingekød
1 dl friskrevet parmesan
4 spsk. hakket persille
salt, peber
4 spsk. parmesan høvlet i flager med en kartoffelskræller
Pynt:
5-6 cherrytomater og frisk basilikum
- Skær løget i små tern. Steg løg og ris i en stor gryde i gyldent smør ca. 1 min. Kom tomater skåret i små tern uden saft og kerner i.
- Tilsæt en suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så risen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld bouillon, når den forrige er opsuget.
- Kog risottoen ca. 25 min. i alt, fra du begynder med at hælde bouillon på.
- Kom det kogte kyllingekød skåret i tern i risottoen, varm det igennem et par min. under omrøring.
- Rør parmesan og persille i. Kom risottoen i dybe tallerkner. Pynt med tomatbåde, basilikum og høvlede parmesanflager.