Ristede blomkål med parmesan og rugbrød
SPONSORERET indhold

Ristede blomkål med parmesan og rugbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg er fuldstændig vild med ristet blomkål. Det er det skønneste tilbehør til alt fra grillet kød til dampet fisk eller bare helt solo. Her toppet med sprøde rugbrødskrummer, der giver skøn tekstur og smag.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
19. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

1 blomkål
lidt olivenolie
salt
1 tsk fintrevet økologisk
citronskal
2 håndfulde bredbladet
persille
3 skiver rugbrød (helst ren rug, uden kerner)
lidt olivenolie
salt
50 g høvlet parmesan

Sådan gør du

Del blomkålen i mundrette buketter. Rist dem i olivenolie på en varm pande, og smag til med salt. De skal have 5-8 min i alt. Vend med citronskal og hakket persille lige inden servering.

Smuldr rugbrødet, og rist krummerne i olivenolie på en varm pande. De skal have 3-4 min, eller til de er sprøde. Krydr med salt, og dryp dem af på køkkenrulle.

Anret blomkålen toppet med rugbrød og parmesan.

TIP! Du kan sagtens lave dine rugbrødskrummer dagen før brug.




PRØV OGSÅ: Sæsonens ultimative spise: 5 lækre retter med asparges