Ristet laks med nektarin-salsa
SPONSORERET indhold

Ristet laks med nektarin-salsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her serveres den friske salsa sammen med laks, men du kan sagtens sætte den til grillstegte svinekoteletter eller kylling i stedet.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min
Ingredienser:
2 laksekoteletter (a 175-200 g)
½ tsk. paprika
salt og peber
½ spsk. olie
Salsa:
2 nektariner
1 snackpeber
1 frisk chili
½ rødløg (eller 1-2 forårsløg)
1 fed hvidløg
1 lime
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
frisk koriander
Tilbehør:
grøn salat
nye kartofler, brød eller kogte ris

Salsa: Vask nektarinerne, udsten dem, og skær dem i små terninger. Rens peberfrugten, og skær den i terninger.

Befri chilien for frø og mellemvægge, og hak den fint. Pil og hak rødløg og hvidløg. Vend det hele sammen, og tilsæt fintrevet limeskal, 1 spsk. limesaft, sukker, salt og koriander.

Lad salsaen trække i 20 min.

Krydr laksestykkerne med paprika, salt og peber, og steg dem på en varm pande med olie eller på en varm grill i 3-4 min. på hver side.

Servér laks med salsa og det valgte tilbehør.