Ristet rodfrugtsuppe
SPONSORERET indhold

Ristet rodfrugtsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rist rodfrugterne i stedet for at koge dem – det giver en helt fantastisk smag til denne suppe, der er tilberedt med karry og kokosmælk.

Af: Martin Dyrløv Foto: Martin Dyrløv
09. feb. 2015 | Opskrift | Hjemmet
8 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bage/kogetid: 45 min.
Ingredienser:
1 kg rodfrugter (pastinak, persillerod, selleri, gulerødder, rødbeder)
3 spsk. olivenolie
2 spsk. limesaft
1-2 tsk. karry
salt og peber
1 dåse kokosmælk
ca. 1 liter grønsagsbouillon
125 g peanuts (eller saltede nødder)
frisk koriander (eller persille)

  1. Rens rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Vend dem med olivenolie, limesaft, karry, salt og peber.
  2. Bred rodfrugterne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 35 min. De skal være helt møre.
  3. Blend grønsagerne med kokosmælk og bouillon, og varm suppen igennem i en gryde. Smag til med limesaft, salt og peber, og servér i kopper eller skåle med et drys peanuts og koriander.