Ristet rugbrødssandwich med broccoli-peberrod-salat og skinke
Lækker rugbrødssandwich med tynde skiver røget skinke og en skøn salat med broccoli og æble vendt i peberrodscreme. Få opskriften her.
Ingredienser
Ristet rugbrødssandwich med broccoli-peberrod-salat og skinke
500 g broccoli i små buketter
1-2 rødløg
1 æble
100 g syrnet fløde 9%
25 g høvlet peberrod
salt, peber
600 g groft rugbrød i tykke skiver
salat
300 g røget skinke.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:595 Kcal
-
Fedt:13 %
-
Protein:23 %
-
Kulhydrat:64 %
Sådan laver du rugbrødssandwich
1. Del broccolien i små buketter, skær rødløget i tynde skiver og æblet i meget tynde både halveret på langs. Rør syrnet fløde, peberrod, salt og peber sammen og vend æble, rødløg og broccoli i dressingen. Lad det trække mindst 10 min. og smag til.
2. Grill eller rist brødet og læg det sammen omkring sprød salat, skinke og broccoli salat.
Tip
Salaten kan med stor fordel laves i forvejen, så smagen af peberrod kan få lov til at sætte sig.