Opskrift på ristet rugbrødssandwich med broccoli-peberrods-salat og skinke
SPONSORERET indhold

Ristet rugbrødssandwich med broccoli-peberrod-salat og skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker rugbrødssandwich med tynde skiver røget skinke og en skøn salat med broccoli og æble vendt i peberrodscreme. Få opskriften her.

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
11. maj. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
Ristet rugbrødssandwich med broccoli-peberrod-salat og skinke til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

 Ristet rugbrødssandwich med broccoli-peberrod-salat og skinke

500 g broccoli i små buketter
1-2 rødløg
1 æble
100 g syrnet fløde 9%
25 g høvlet peberrod
salt, peber
600 g groft rugbrød i tykke skiver
salat
300 g røget skinke.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    595 Kcal
  • Fedt:
    13 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    64 %

Sådan laver du rugbrødssandwich

1. Del broccolien i små buketter, skær rødløget i tynde skiver og æblet i meget tynde både halveret på langs. Rør syrnet fløde, peberrod, salt og peber sammen og vend æble, rødløg og broccoli i dressingen. Lad det trække mindst 10 min. og smag til.


2. Grill eller rist brødet og læg det sammen omkring sprød salat, skinke og broccoli salat.