
Rød tun med pastasalat og sojabønnemos
Rød tun med pastasalat og sojabønnemos
Rugmelspasta, som er brugt her, er et fantastisk alternativ til almindelig fuldkornspasta. Rugmelspasta indeholder 14,6 fiber pr. 100 gram mod 7 gram i fuldkornspasta.
200 g sojabønner (fra frost) eller edamamebønner
1 knsp wasabipasta
½ tsk salt
2 spsk hvidvinseddike
120 g rugmelspastaskruer (f.eks. Il Fornaio)
800 g frisk tun (skåret i 4 bøffer)
fedtstof til stegning, f.eks. kokosolie eller smør
500 g cherrytomater (forskellige farver)
l4 spsk olivenolie
peber og salt
lidt frisk timian
Sådan gør du
1/ Overhæld sojabønnerne med kogende vand, og lad dem trække nogle minutter. Blend bønner, wasabipasta, salt og eddike med en stavblender.
2/ Kog pastaen efter anvisning på pakken.
3/ Steg tunen i fedtstof i ca. 2 minutter på hver side.
4/ Del tomaterne. Vend pasta og tomater sammen til en pastasalat. Hak lidt frisk timian over, og vend det hele med olivenolie. Drys med salt og peber.
5/ Servér tunen med pastasalat og sojabønnemos. Pynt med timian.
450 kcal. pr. person.
SE OGÅ på Boligliv.dk: 2 x nem og lækker pasta
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter