SPONSORERET indhold
Rødfisk med vildt tilbehør
4
Ingredienser
800 g filet af rødfisk (med skind)
salt, friskkværnet peber
1 spsk olie til stegning.
Tilbehør:
2 finthakkede fed hvidløg
2 fintsnittede rødløg
1 spsk olivenolie
2 bakker spinat (200 g)
1 bdt snittede forårsløg eller 1 porre
250 g kogte vilde ris
evt. lidt vineddike.
Citron.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:500 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:41 %
-
Kulhydrat:39 %
Sådan gør du
Skær fisken i 2-3 cm brede stykker, drys med salt og peber og steg dem i olie et par minutter på hver side, til fisken har skiftet farve og er fast.
Steg hvid- og rødløg i olie et par minutter under omrøring, bland spinaten ved – evt. af et par omgange – og steg den, til den falder let sammen. Tilsæt forårsløg samt ris, steg kort og smag til med salt, peber og vineddike.
Servér fisken med tilbehøret og citron.