Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på rødfisk med tilbehør
Foto: Andreas Wiking Rødfisk med tilbehør

Opskrift på rødfisk med tilbehør

Rødfisk med vildt tilbehør

4
Print

800 g filet af rødfisk (med skind)
salt, friskkværnet peber
1 spsk olie til stegning.

Tilbehør:
2 finthakkede fed hvidløg
2 fintsnittede rødløg
1 spsk olivenolie
2 bakker spinat (200 g)
1 bdt snittede forårsløg eller 1 porre
250 g kogte vilde ris
evt. lidt vineddike.
Citron.

Energi pr. person:
500 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
41 %
Kulhydrant:
39 %

Sådan gør du

Skær fisken i 2-3 cm brede stykker, drys med salt og peber og steg dem i olie et par minutter på hver side, til fisken har skiftet farve og er fast.

Steg hvid- og rødløg i olie et par minutter under omrøring, bland spinaten ved – evt. af et par omgange – og steg den, til den falder let sammen. Tilsæt forårsløg samt ris, steg kort og smag til med salt, peber og vineddike.

Servér fisken med tilbehøret og citron.

Se, hvad vi ellers skriver om: Risretter, Spinatsalat, Fisk, Dansk mad og Hovedret