Opskrift på rødfisk med tilbehør
SPONSORERET indhold

Rødfisk med vildt tilbehør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

800 g filet af rødfisk (med skind)
salt, friskkværnet peber
1 spsk olie til stegning.

Tilbehør:
2 finthakkede fed hvidløg
2 fintsnittede rødløg
1 spsk olivenolie
2 bakker spinat (200 g)
1 bdt snittede forårsløg eller 1 porre
250 g kogte vilde ris
evt. lidt vineddike.
Citron.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    41 %
  • Kulhydrat:
    39 %

Sådan gør du

Skær fisken i 2-3 cm brede stykker, drys med salt og peber og steg dem i olie et par minutter på hver side, til fisken har skiftet farve og er fast.

Steg hvid- og rødløg i olie et par minutter under omrøring, bland spinaten ved – evt. af et par omgange – og steg den, til den falder let sammen. Tilsæt forårsløg samt ris, steg kort og smag til med salt, peber og vineddike.

Servér fisken med tilbehøret og citron.