Opskrift på rødfisk, tamarinsauce og risnudler
SPONSORERET indhold

Rødfisk, tamarinsauce og risnudler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
14. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

 

3 dl fiskebouillon
2 spsk fiskesauce
1 tsk knust ingefær
1-2 spsk tamarinpaste
2 spsk sød chilisauce
1-2 spsk sukker.
600 g rødfiskefilet med skind
olie til stegning.
250 g risnudler.
1 bdt forårsløg
2-3 store røde chili
1 bdt fransk brøndkarse
1 bdt frisk koriander
100 g ristede salte peanuts.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    766 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    47 %

Sådan gør du

Bring fiskebouillon, fiskesauce, ingefær, tamarin og chilisauce i kog og lad det simre for svag varme i 6-8 min. til konsistensen er jævn. Smag til med ekstra fiskesauce og sukker.
Steg rødfiskefileterne sprøde på skindsiden i olie ved jævn varme til kødet er hvidt og fast.
Tilbered risnudlerne som anvist.
Snit forårsløgene. Halvér chilierne, fjern kernerne og skær dem i meget fine tynde strimler. Bland forårsløg og chili med brøndkarse og koriander.
Servér salaten drysset med grofthakkede peanuts til fisken sammen med risnudler og sauce.