SPONSORERET indhold
Rodfrugtfritter med wasabicreme
Det her er noget af det nemmeste og bedste der findes! Ovnbagte rodfrugter er lækre og sprøde og sunde. Her serveres de med en nem wasabicreme.
Ingredienser
Tilbehør til 3-4 personer
½ kg gulerødder
½ kg pastinakker
½ kg skorzonerødder
olivenolie
salt
Dip:
3 spsk tyk yoghurt
2 spsk parmesan, revet
1 lille fed hvidløg, revet
2 tsk eddike, f.eks. hvidvins- eller riseddike
3-4 tsk wasabipasta
salt
Sådan gør du
Skræl rødderne (eller skrub dem). Skær dem i pomfritstørrelse, og vend dem med salt og 1-2 spsk olivenolie. Bred dem ud i et lag på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 250 grader i ca. 20-30 minutter, eller til de er sprøde og møre. Vend rundt i dem undervejs.
Dip:
Rør yoghurt med parmesan, hvidløg, lidt eddike, og smag til med wasabi og salt.
Server rødderne med dip.