Rødkål
SPONSORERET indhold

Rødkål med ribs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sådan skal rødkålen smage!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
22. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

400 g rødkål
2 æbler
1 spsk. andefedt eller smør
4 spsk. vineddike
2 dl ribssaft
1 dl sukker
lidt salt og sukker

  1. Snit kålen fint, brug evt. en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne – det kan du gøre samtidig med kålen i foodprocessoren.
  2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt æbleeddike, ribssaft og sukker, og krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør rundt nogle gange undervejs. Smag igen kålen til med salt og sukker.