Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Rødkål
Foto: Mikkel Adsbøl

Rødkål med æbler

Selvfølgelig kan du købe dig til rødkålen, men har du tiden, bliver den hjemmelavede helt sikkert et hit.

(4 pers.)
Print

400 g rødkål
2 æbler
1 spsk. andefedt eller olie
4 spsk. vineddike
2 dl ribssaft
1 dl sukker
lidt salt og sukker

  1. Snit kålen fint, brug evt. riveskiven i en foodprocessor. skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. riv æblerne.
  2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. tilsæt vineddike, ribssaft og sukker. krydr med lidt salt. lad kålen snurre under låg ca. 45 min. rør i kålen nogle gange under kogningen. smag igen kålen til med salt og sukker. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Rødkål