Rødkål
SPONSORERET indhold

Rødkål med æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Selvfølgelig kan du købe dig til rødkålen, men har du tiden, bliver den hjemmelavede helt sikkert et hit.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
16. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

400 g rødkål
2 æbler
1 spsk. andefedt eller olie
4 spsk. vineddike
2 dl ribssaft
1 dl sukker
lidt salt og sukker

  1. Snit kålen fint, brug evt. riveskiven i en foodprocessor. skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. riv æblerne.
  2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. tilsæt vineddike, ribssaft og sukker. krydr med lidt salt. lad kålen snurre under låg ca. 45 min. rør i kålen nogle gange under kogningen. smag igen kålen til med salt og sukker.