SPONSORERET indhold
Rødspætteruller med persillesauce
Dejlig nem og hurtig hverdagsmad. Det går endnu hurtigere, hvis fisken tilberedes i mikroovnen, hvor fisken blot skal have 3 minutter ved fuld styrke.
Ingredienser
170 g rødspættefileter
salt & peber
Persillesauce
1 dl skummetmælk eller minimælk
2 tsk mel
1 tsk bouillonpulver
1 bdt persille
salt & peber
Tilbehør
100 g nye kartofler
grønsager
- Rødspættefileterne rulles til små ruller, der krydres og lægges på et ovnfast fad. Kommes i en varm ovn og bages ved 200° i ca 10 minutter.
- Ryst skummetmælk, mel og bouillon sammen og varm saucen op under piskning i en lille gryde.
- Tilsæt eventuelt lidt vand for at justere konsistensen. Tilsæt hakket persille og smag saucen til med salt og peber.
- Anret fisken med persillesauce, nye kartofler og grønsager efter eget valg, for eksempel dampede, nye gulerødder.